UGOSTITELJSKI OBJEKTI

Malinska

Ugostiteljski objekti u Malinskoj i njezinoj bližoj okolici čuvaju i razvijaju primorsko – ribarsku tradiciju

ovoga kraja putem svoje gastronomske ponude zahvaljujući kojoj gost može doživjeti i okusiti dio dubašljanske prošlosti.

Osnovna gastronomska ponuda restorana, konoba i hotela temelji se na plodovima mora koji, u kombinaciji s plodovima zemlje,

čine dio autohtone dubašljanske kuhinje.

Pergul spaghetteria

Mi smatramo da je povijest tjestenine sve… proizvod, znanje i istraživanje, usmena predaja, konstantna kvaliteta i okus. Uvjereni smo da znamo kako pripremati tjesteninu koja je plod drevne priče i možemo Vam reći da svaki dan unosimo našu ljubav prema kuhanju u ono što pripremamo.

pergul.com(od nas ca. 150 m)

Konoba Bracera

Konoba je dio bića svakog pravog otočana i primorca, ona je filozofija života i duša Mediterana kakav je nekada bio, zato zaslužuje poštovanje.

U konobi se uvijek osjeća dah mora, miris domaćeg maslinova ulja i sušenih smokava, pršuta i sira, čak i kad se na prostranom drvenom stolu nađe meso…

A kada se pored bukalete pune zlatnoga vina, tek pripravljenu svježe ulovljenu ribu i plodove mora raspredu priče, pucketanje suhih cjepanica sa otvorenog ognjišta zagrijat će Vam dušu i jednostavno ćete osjetiti: “Ovdje pripadam..”

konoba-bracera.com(od nas ca. 80 m)

Bistro Bukarica

Pažljivo spojivši kreativnost i maštu moderne kuhinje s domaćim tradicionalnim jelima, dobili smo idealnu kombinaciju okusa koju nudimo u bistrou Bukarica. U ugodnom prostoru bistroa nalazi se dinamična poluotvorena kuhinja u kojoj od svježih namirnica iz regionalne proizvodnje pripremamo naša jela s naglaskom na kvaliteti i bogatim nutritivnim vrijednostima. Ponudu uvijek prilagođavamo sezonskim i domaćim namirnicama te rado organiziramo posebne tematske ponude. Ukoliko se prethodno najavite s prijedlogom ponude, pripremiti ćemo jela prema vašim željama.

bistrobukarica.com

Restoran Nostromo

Nalazimo se u centru Malinske, u samoj blizini lučice koja je uvijek prepuna tradicionalnih barki, jedrilica i jahti, a stotinjak metara udaljenu glavnu plažu, već dugi niz godina obilježava Plava zastava, međunarodno priznanje za kvalitetnu opremljenost plaže. U hladu visokih palmi našeg zelenog vrta te ugodnoj atmosferi stručnog ugostiteljskog osoblja, možete uživati u ribljim i mesnim specijalitetima, tjesteninama, tradicionalnim krčkim delicijama kao i desertima.

restoran-nostromo.com

Pizzeria Mia

Uvršteni smo na maloj listi jako dobrih restorana na kvarneru.
Probajte jednu od najboljih pizza od naseg pekya. Slavonska (rajcica,sir,sunka,spek,kulen,luk)
Vršimo dostavu… Dobar tek… 051 858 433

Pizzeria Matteo

Švedski stol, Meksička, Pizza, Morska hrana, Pečenjarnica, Vegan i Vegetarijanac/ka.
Prima rezervacije, Prikladno i za djecu, Doručak, Ručak, Večera, Kava i Pića.
Vršimo dostavu… Dobar tek… 051 858 150

Pizzeria CORONA

Adresse: Ul. Pavus II 2, 51511, Bogovići
Radno Vrijeme: 08:00–23:00 h.
Vršimo samo dostavu… Dobar tek… 095 882 8622

Dobro došli u Sara apartmane Malinska otok Krk

Nekada poznata kao brodovima sigurna luka, danas je poznato turističko mjesto koje čuva i svoju ribarsku i pomorsku tradiciju.

NAŠA ADRESA

Gordana Stanković
K. Ostrogovica 4, 51511 Malinska
Tel./Fax +385 ( 0 ) 51 – 858 085 | Mobil. +385 ( 0 ) 91 – 54 61 06 1
E-Mail: sara-apartments@hotmail.com
facebook.com/sara.apartments | Skype ID: sara.apartments

 

Skeniraj i preuzmi našu vCard

sara apartmani qrcode

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Datum dolaska

Datum odlaska

Naslov

Vaša poruka

Prijavite se za newsletter

mc_script_black_web