Izleti i aktivnosti

Malinska i Otok Krk

Izleti brodovima omogućuju nezaboravne užitke koje pružaju priroda jadranske obale i Jadransko more.

Posjet otoku Cresu, panoramske vožnje do Glavotoka ili Krčkoga mosta, piknici, vožnja u katamaranima kroz čije se trupove može vidjeti morsko dno i njegova bogata flora i fauna. Za Vas organiziramo izlet brodom koji će vam ostati u trajnom sjećanju.

Krstarenja – brod MIKI

Sa jedrenjakom Miki mozete krsteriti među više od 1000 Jadranski otoka. Ovaj tradicionalni jedrenjak sa jednom od najmlađih posada može ugostiti do 25 osoba, biciklista, planinara, šetača….

Dođite i doživite prekrasno iskustvo …

zuzic-krk.com

Jednodnevni izleti – brod Tajana

Najatraktivniji izlet brodom za sve zaljubljenike kulturno-povijesne baštine i kristalno čistog mora u društvu delfina i galebova. Provedite ugodne trenutke Vašeg odmora s nama u prekrasnom Kvarnerskom akvatoriju. Za sve one koji žele promijeniti svakodnevnu okolinu te uživati u ljepotama i ugodi što ih nude sunce i more.
zuzic-krk.com

Otac Roko

Lov na blago

Davne 1524. godine, u tjesnacu između Malog Plavnika i Plavnika ispred Krka presreli su trgovačku galiju s bogatim teretom. Dim spaljenog broda i kruženje supova uzbunili su kneževu stražu koja uspijeva potopiti piratski brod, a jedini preživjeli pirat na pustom Plavniku zakapa najvrednije dragocjenosti i nestaje.

Đir Oca Roka

Otok Krk čuva svoje tajne, ali ljepote njegove sakriti se ne daju. Iz presjajnog grada Krčana pođite s nama put Puntarske drage i skrivenih uvala Stare Baške dostupnih samo sa morske strane. Posjetite otočić Košljun, upoznajte ‘otok galebova’. Dok uživate uranjajući u kristalno čisto more, brodska će Vam posada spraviti ukusan obrok. Odvest ćemo Vas u Ljubavnu špilju, pokazati Vam gnijezda bjeloglavih supova…

Panorama Košljun

U Puntarskoj dragi nalazi se pravi dragulj otoka Krka – otočić Košljun. Bogata povijest još iz predkršćanskog doba, franjevački samostan i muzej koji čuva preko 30.000 knjiga, zoološku i etnografsku zbirku dovoljan su razlog za posjet Košljunu. Obilazak Plavnika uz mogućnost dogovora oko trajanja ovog izleta – predivna panorama ovog dijela otoka sa našeg broda užitak je koji trebate iskusiti…

otac-roko.com

Litus

Naš katamaran glassboat LITUS izgrađen je 2002. godine u Puli po narudžbi obrta za prijevoz putnika LIT Malinska. Ideja je bila pružiti mogućnost užitka u podmorju i onima koji nisu u mogućnosti odjenuti ronilačko odijelo i zaroniti u plavetnilo, a istovremeno pokazati ljepote naše obale i otoka. Glassboat Litus dug 17 metara, širok 6 metara, kapaciteta 110 putnka na svom dnu ima 12 prozora na dubini oko 1,5 m. Zato ga s ponosom zovemo GLASSBOAT. Na brodu je moguće boraviti u zatvorenom salonu sa stolovima i 40-ak sjedećih mjesta ili na sunčanim palubama. Unutar salona nalaze se i bar i WC.

litus.hr

Wakeboardinga

Želite li ugodno i zabavno provesti dan, svakako posjetite ski lift koji se nalazi u puntarskom zaljevu. Jedan je od najmodernijih liftova u cijeloj Europi. Uz uzbudljiv doživljaj skijanja na vodi te wakeboardinga, na 400 m2 objekta, možete uživati i u mnoštvu popratnih sadržaja.

wakeboard_header-768x337

Quad Kroatien

Entuzijastični ste vozač sportskih vozila? Želite se zabaviti?
Želite dokazati svoje vozačke vještine na divljem terenu?
Želite uživati s obitelji i prijateljima ili poslovnim suradnicima u quad-safari vožnji?
U tom slučaju je Action Quad & ATV Offroad Tour na otoku Krku pravo mjesto za Vas!
Upustite se u avanturu punu adrenalina i zabave. Outdoor avantura na drugi način…
Doživite nezaboravno iskustvo na quadu u divnoj prirodi!

Sloboda – more – odmor – jedinstven offroad doživljaj!
quad-kroatien.de

Dobro došli u Sara apartmane Malinska otok Krk

Nekada poznata kao brodovima sigurna luka, danas je poznato turističko mjesto koje čuva i svoju ribarsku i pomorsku tradiciju.

NAŠA ADRESA

Gordana Stanković
K. Ostrogovica 4, 51511 Malinska
Tel./Fax +385 ( 0 ) 51 – 858 085 | Mobil. +385 ( 0 ) 91 – 54 61 06 1
E-Mail: sara-apartments@hotmail.com
facebook.com/sara.apartments | Skype ID: sara.apartments

 

Skeniraj i preuzmi našu vCard

sara apartmani qrcode

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Datum dolaska

Datum odlaska

Naslov

Vaša poruka

Prijavite se za newsletter

mc_script_black_web